NM-sølv til Jørgen

Postet av Moelven IL - Friidrett den 2. Feb 2020

Moelven var virkelig med å sette sitt preg NM, med en stor tropp og ikke minst mange svært streke resultater.

Med 48.65 i finalen løp Jørgen inn til sølv på 400m under NM i Bærum Idrettspark.

Tiden er en forbedring med over et sekund fra tidligere bestenotering innendørs som stammet fra da Jørgen fikk sølv i NM i 2013

Carl Emil ble skjøvet ut av pallen på oppløpet, og fikk fjerdeplass på tiden 49.48

Moelven hadde faktisk fire løpere i menn senior på 400m og Håvard var veldig nære å sikre at vi fikk halve finalefeltet fra Moelv, da han løp inn til 50.14 i forsøksheatet, kun fem hundredeler fra finale og en forbedring av persen med ni hundredeler. Rett bak der fulgte Andreas på 50.92 og for første gang under 51 sekunder.

På samme distanse i dameklassen løp Sigrid på 58.79 en forbedring med nesten to sekunder på innepersen.

Maren perset med fire hundredeler i semifinalen på 60m til 7.68 og kvalifiserte seg til finalen. Her løp hun nesten like fort, det ble sterke 7.69 og sjette plass.