Maren og Maija ble sølvjenter

Postet av Moelven IL - Friidrett den 5. Mar 2019

Maren viste storform i helgens UM i Ulsteinvik, da hun satte pers både på 60m med 7.93 og 200m med 25.07 på 200m. Begge deler er solide forbedringer av perser og kretsrekorder for J16.

Maija fulgte opp med sølv i vår paradegren stav, med resultatet 3.10.

Andreas hadde også prikket inn formen til mesterskapet og perset solid på begge sine distanser.

De nye bestenoteringene er på 800m 2.08.43 og på 1500m lyder persen nå på 4.28.63.

Sigrid var 11 små hundredeler bak inne-persen på 400m da hun vant sitt heat med tiden 60.51

På 200m ble det heatseier  i forsøket med 26.56  og sikret seg med det en plass i finalen. Fra bane en fikk hun her tiden 26.87.

David løp 400m på 57.78 i bane en, noe som er kun halvsekundet bak persen fra Tyrving-lekene.

Turen til Ulsteinvik sammen med Team UM fra Hedmark og Oppland var vellykket og gav en solid porsjon sosialt påfyll.