Gull og pers til Jon Simen

Postet av Moelven IL - Friidrett den 5. Mar 2017

Jon Simen med overlegent gull i høyde.

1.97 og gull i UM, det smakte godt sier Jon Simen. Ikke minst fordi jeg nærmer meg 2metern og er sikker på at den grensa brytes snart.

Det ble en overlegen seier i høyde, så bare med litt kniving hele veien, skal dette gå veien avslutter Jon Simen.

Lavrants vant bronse i stav, med resultatet 3.00 Helt greit etter noen måneder med skader sier Lavrants, nå er jeg i gang igjen.

Håvard løp en sterk 800m, hvor han løp inn til niendeplass på 2.12.66 og hvor det mest positive er at det ikke er så langt frem til å henge med inn til medaljekampen. Litt mer rutine så Håvard med helt inn. Marte løp 400m fredag kveld, dessverre ble hun disket for å ha løpt på streken, men selve løpet var svært positivt. Selv om hun måtte bremse litt inn i svingen på runde nummer to, «vant» hun lett heatet sitt, og fikk en sluttid rett over 60. Tiril vant søndag sølv i stav med resultatet 2.85