Postet av Moelven IL - Friidrett den 1. Mai 2016

Dobbeltseier til Andreas og Kristian.

KM på Mjøsen Golfbane ble vellykket i første forsøk.

Nydelige omgivelser, flott mai vær, over 200 fornøyde deltagere og gode resultater. Vi har også fått god rutine på å arrangere, så vi kan vel slå oss på brystet og si at også det var bra.

Men, tilbake til de aktive. Andreas Grimerud har bestemt seg for å satse friidrett fremover, og KM terrengløp på hjemmebane passet veldig godt. Andreas lå i teten hele veien i G13, og etter strålende løping, kunne han juble etter å ha spurtseiret klubbkamerat og treningskompisen fra skiløypa Henrik Jevanord som sørget for dobbeltseier til Moelven. Anders Grini fulgte flott opp med en fjerde plass i denne klassa, som Moelven kan få mye å glede seg til både på ski og med piggsko fremover.

Håvard Ingvaldsen løp sterkt i klassa over ( G14) og spurtet inn til en flott bronsemedalje. I klasse G16 løp Lavrants Kongssund sterkt og fikk en fin sjette plass. Emilie Fossumstuen Grøterud ledet lenge i J 18/19 men måtte se seg slått av Mathilde Myrhvold i spurten, og akkurat det er det mange som har gjort, og Emilie kapret sølvet etter et sterkt løp. I den lengste løypa imponerte Bjørn Robstad voldsomt. Han vant klassen sin foran Geir Andre Holum-Jakobsen, og var ikke mer enn fire sekunder bak en så sterk løper som Petter Soleng Skinstad i mål. Også Jarle Jakobsen og Tone Lise Johannessen løp inn til medaljer i veteranklassene.