To medaljer til.

Postet av Moelven IL - Friidrett den 13. Sep 2015

Jon Simen og Ingrid sørget for to nye medaljer på avslutningsdagen av UM på Romerike.

Ingrid øynet før finalen på 200m sjansen til å kapre sin første medalje i et nasjonalt mesterskap. Realistisk sett var det bronse som var målet og den største utfordreren var i banen utenfor.

Bedre kan det ikke bli. Og Ingvild åpnet som en rakett, og hadde løpt inn Andrine Lærum fra Hellas, halvveis i svingen. Med sluttiden 25.72 var det aldri noe tvil på oppløpet hvor bronsen skulle havne.

Jon Simen har etter hvert samlet seg en del medaljer fra UM, men han har ikke rukket å vinne så mange i sin nye spesialøvelse. Men i høydesvingen tok Jon Simen kommandoen, og fikk med seg publikum på klapping for å få skikkelig tenning. Det hjalp tydeligvis, for han gikk himmelhøyt over 1,90 mens han måtte ha to forsøk på 1,92 og på 1,96 ble det stopp. Det holdt til en ny sølv, etter «håpløse» Karsten Warholm som innkasserte sitt UM gull nr 53 i helgen.

Emilie var med å sette sitt preg på 800m J18/19 men hun merket på oppløpet at 2000m hinder fra i går satt i beina. Det ble 2.19.32 og sjetteplass.Her er alle resultatene fra UM

Se flere bilder her.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline