Bronse til Mauritz

Postet av Moelven IL - Friidrett den 3. Aug 2015


Mauritz med bronse på 400m.


Med 47.80 i finalen og bronsemedalje, hanket Mauritz inn sin fjerde medalje i senior NM utendørs. Han har nå to sølv og to bronse, i tillegg til tre gull og flere medaljer innendørs på samme distanse.

Carl Emil vant forsøksheatet på 200m, ble nr tre i semifinalen og var klar for finale på spesialdistansen. Med 21.68 ble dette hans nest beste 200m i år, noe som holdt til femteplass totalt.

Så over til debutantene våre. Emilie løp taktisk godt i forsøket på 1500m og sikret seg lett en plass i finaleheatet. Det ble ikke lett å oppnå de beste tidene i vindkastene i Haugesund, men 10. plass på 4.45.26 er flott gjennomført. Ingrid har fosset frem på sprintdistansene i år, og viste i forsøksheatet på 100m at formen fortsatt er intakt. 12.49 riktignok i litt mye medvind, holdt til semifinale. Karen har også hatt stor fremgang på sprinten, og med Ezinne i banen ved siden av var spenningen ekstra stor før start. Hun holdt imidlertid godt følge, og halvveis så det riktig så bra ut, etter en kanonstart av Karen. Det ble 12.65 til slutt, også her i litt mye medvind, og utslått etter forsøket. Jon Simen har bokstavelig talt løftet seg i høyde og har snust på 2 meter`n i hele sommer. Nære også denne gangen, men 1,95 og åttende plass er glimrende inspirasjon til videre satsing. Jon Simen har funnet øvelsen sin. For våre to siste deltagere, ble det litt stang ut. Marte var litt småsyk på fredag og valgte å spare seg til 400m på stafetten. Siv gjorde samme beslutning i forhold til 100m individuelt og stafett, på grunn av at hun tenkte at akillessenen nok ville være fornøyd hvis det ble kun et maksløp. Da valgte hun stafett. Etter at Karen løp en god første etappe, og hun og Siv leverte en perfekt veksling, hang vi god med. Så midt på langsiden, smalt det i leggen og stafetten var dessverre over for denne gangen. Hva som egentlig skjedde vet vi ikke, bortsett fra at det var smerter, og at MR undersøkelse vil fortelle hva som skjedde. Et supert seniormesterskap for Moelven, vi ser frem til Junior NM og UM. Og allerede om ei uke er det Tjalve-lekene og Norwegian Grand Prix på Bislett.

Se flere bilder her.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline