Värdsungdomsspelen til helga.

Postet av Moelven IL - Friidrett den 30. Jun 2015


Ingrid jakter nye perser i Göteborg.Høydepunktene står i kø for friidrettsfolket nå. Til Göteborg og et av verdens største friidrettsstevner for ungdom reiser Marte, Ingrid, Karen, Emilie Jon Simen og Lavrants.

Marte som skal delta på 200m og 400m, møter for eksempel 50 konkurrenter fra 10 forskjellige nasjoner, på sin 400m i jakt på VM kravet for U18.

Alle i troppen jakter på forbedringer og alt ligger til rette for å lykkes. Stadion er ganske godt skjermet for vind og det er meldt rundt 25 grader til helga. i tillegg møter alle konkurrenter som er både like gode og litt bedre en oss, slik at det er enklere å presse seg de siste hundredeler og cm for lykkes optimalt.

Ingrid har klart kravet til EYOF både på 100m og 200m, men troppen ble dessverre uten innslag fra Moelven, da det var en maks kvote på 14 deltagere fra Norge, og Ingrids i klasse var det knallhard kamp om plassene. Da stiller det garantert en topp motivert Ingrid på startstreken i Göteborg for å presse persene enda lenger ned. Jon Simen fortsetter jakten på 2m i høyde, Emilie nærmer seg kravet for NM deltagelse (senior, 800m 2,14,99) og også Lavrants og Karen forbedrer seg for hvert løp og hopp i sommer. Vi tror fremgangen fortsetter i Sverige.

Mauritz og Carl Emil setter kursen for Sør-Korea og Universiaden. Arrangementet som går av stabelen i Gwangju, 2.-14. juli samler rundt 13.000 deltagere og er dermed verdens største idrettsarrangement i år. Carl Emil deltar på 200m og Mauritz på 400m og begge løper 4x400m stafett. Friidretten arrangeres 8.-12. juli og kan følges på Eurosport.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline