NM gull til Sigrid, Magnus, Maren og Håvard

Postet av Moelven IL - Friidrett den 26. Mai 2019

Magnus, Håvard, Sigrid og Maren med overlegent gull på 4x400m.

De suste inn til et overlegent NM gull på 4x400m i klassen Mix U20 under NM i stafett på Lillehammer.

Sigrid løp en sterk førsteetappe og løp oss inn i tet sammen  med Fredrikstad etter en runde, og der ble vi resten av stafetten.

Magnus økte ledelsen på andre etappe og kunne sende Maren ut i tet.

De fleste hadde vel regnet med at Maren som er kortsprinteren vår, skulle få det tøft på slutten og gi fra seg en del meter på sin tredje etappe, men Maren sto distansen som en garvet 400-løper og økte faktisk ledelsen, og gav fra seg pinnen med over 50m ledelse så Håvard var aldri truet på sin sjarmøretappe.