Gull, sølv og to bronse

Postet av Moelven IL - Friidrett den 3. Feb 2019

Stafettgutta slo til med bronsemedaljer. 


Det ble medaljefangsten i NM innendørs for Moelven. 

Gullet var det Mauritz som sikret seg på 400m med tiden 48.97 og han sikret seg vel dermed også en plass i på distansen i Nordisk landskamp neste helg.

Sølvet var det Jon Simen som sto for da han sikret seg sin første NM medalje i seniorsammenheng, med resultatet 1.95 i høyde. 

Dagens første bronse var det Carl Emil som sikret seg, etter å ha løpt på 21.99 noe som var  lørdagens beste 200m tid i forsøksheatene.  I finalen ble han innhentet av Bakketun og Pettersen og måtte ta til takke med bronse. 

Så var det helgens siste øvelse, 4x200m stafett. Magnus måtte kaste inn håndkleet på grunn av sår akilles og Jon Simen steppet inn i hans sted. 

Vi stilte med Carl Emil, Mauritz, Jon Simen og Håvard i nevnte rekkefølge. Vi visste at vi måtte tukte vinnertiden i første heat på 1.32 for å sikre oss medalje.  Så i tillegg til en kamp mot lagene i vårt heat, var tiden avgjørende. Litt svake vekslinger gjorde at vi la ut på siste etappe med yngstemann og debutant Håvard helt sist. Håvard åpnet imidlertid sterkt og hang seg på Florø på plassen foran. 

Håvard avsluttet like sterkt og løp oss inn til en sterk og svært gledelig bronsemedalje. 


Tiril var ikke helt fornøyd med sin prestasjon i stav, der resultatet ble 3.10  Magnus perset på 400m til 51.61 og Håvard fikk her 52.66

Maren løp 60m forsøk på 8.09 og var et fattig hundredel fra å gå videre til semifinale. Sigrid fikk 8.24 på 60m og på 200m fikk de notert henholdsvis 25.83 og 26.55.


Se alle resultater her.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline