Carl Emil med sølv på 200m

Postet av Moelven IL - Friidrett den 4. Feb 2018

Carl Emil med gullvinner Mathias Hove Johansen og bronsevinner Håkon Morken.

Carl Emil vant forsøksheatet lørdag på sterke 21.60 og fikk bane fem og nest beste posisjon i søndagens finale.  Han trøblet litt ut av blokka i finalen, men jeg var sjanseløs på seier uansett, sa Carl Emil etter løpet.  Det ble  21.63 i finalen, det holdt til sølv på distansen og uttak til Nordisk landskamp i Sverige neste helg. Jon Simen tangerte persen på 2.00m i høyde, det holdt til 4.plass. Samme plassering fikk Tiril i stav  på resultatet 3.10  Siv hoppet 2.35 i lengde uten tilløp,  og Jevis løp 60m på 7.23

Vi stilte med fire NM debutanter i NM i Sandvika Idrettspark og alle presterte meget bra i debuten. Maren løp 60m 7.19 og 200m på 25.96 mens Sigrid fikk 8.28 og 26.40, begge deler er personlige rekorder. Perser ble det også på Håvar og Magnus på 800m, som fikk henholdsvis 2.03.46 og 2.07.20