Superløp av Håvard

Postet av Moelven IL - Friidrett den 21. Jan 2018

Håvard med solid 400m i Bærum.

Håvard og Carl Emil slo til med hvert sitt kanonløp i Bærum lørdag.

Mange av utøverne våre deltok i stevner i helgen, og selv om vi er inne i tunge treningsperioder, så lover det bra foran NM, UM og Bamselekene senere  i vinter.

Med tida 52.18 på 400m satte Håvard pers med over et sekund i Bassen Sprint i Bærum Idrettspark.

Tida er den tredje beste innendørstida i 16 årsklassa de siste syv sesongene. ( så lenge innendørsstatistikken er oppdatert)

NM kravet innendørs (53.00) og kravet til JR NM ( 52.80)  er også unnagjort i første forsøk i det nye året. Magnus ble dessverre disket for å ha tråkket på streken i sin 400m.

På 60m løp Jevis på 7.26  i C-finalen, Mauritz fikk 7.15 i forsøket og Carl Emil løp på 7.18 i B-finalen.

På 200m slo Carl Emil til med seier på den sterke tida 21.69 noe som er Carl Emils 51. løp på 200m under 22 sekunder, og resultatet fører han til topps på årets innendørsstatistikk i forkant av NM.

I Stangehallen var det KM og Indoor Games. Lavrants  løp en sterk 200m på 24.37 som holdt til 2. plass i KM og solid personlig rekord.  På 60m ble det 7.74  Skjalg løp på 11.77 og 40.09 på henholdsvis 60m og 200m.  Maren vant 60m på 8.16 og ble nummer to på 200m med 26.17. Sigrid fikk bronse på 60m med 8.30 og sølv på 200m med 26.79

I et høydestevne i Bærum fredag kveld hoppet Jon Simen nok en gang 1.95 og bekrefter at formen er intakt etter treningsleiren.