Klart for junior-NM i Harstad

Postet av Moelven IL - Friidrett den 8. Aug 2017Da er vi snart klare for årets første utendørsmesterskap, jr. NM i Harstad fredag 11. – søndag 13. August

Vi stiller også denne gangen med en relativt stor tropp. Jon Simen, Emilie og Tiril er jo allerede som veteraner å regne, mens Lavrants og Sigrid debuterer på dette nivået.

Under fjorårets jr. NM på Brandbu havnet Jon Simen utenfor pallen med minst mulig margin. Han hadde samme høyde som bronse plassen, men et riv mer på høyden (1.90) Så vi krysser fingrene for medalje i år. Emilie hadde i fjor en sølvmedalje på 3000 mh. Hun har vært skadet nesten hele juli og er derfor veldig usikker på formen, stiller på 1500m og muligens 3000m hvis formen er bra. Trent bra de siste 10 dagene, så alt kan skje. Tiril har også en fjerde plass fra i fjor. Hun og Lavrants har trent godt i det siste, og begge hadde ei veldig bra økt nå i kveld. Så det lover bra. Lavrants har jo allerede perset flere ganger i sommer……. Han løper også 100m. Sigrid klarte jr. NM kravet på både 100m og 200m allerede på Veidekkeleken og har gjort en svært god jobb på treningene i sommer. Hun stiller på begge distansene i Harstad, og lover å gi alt.

Line, Idun, Karl Ivar, Vermund og Arnulf blir med som støtteapparat. Vi gleder oss!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline