Postet av Moelven IL - Friidrett den 19. Mar 2017

Maren med superløp på 200m

Det kokte i en fullsatt Stangehall, Jon Simen fikk hjelp av speaker og publikum, med andre ord alt lå til rette for rekordhopping.

Og Jon Simen leverte varene, endelig fløy han over 2 m i høyde. Så ba han om at lista skulle legges på 2.05 og igjen var alles fokus mot høydematta.

Det ble dessverre litt for høyt denne gangen, men absolutt mulig å ta i løpet av sesongen. Trener Adrian Proteasa kunne stolt meddele at en barriere var brutt.

Maren klarte JR NM kravet.

Det var imidlertid flere «Modøler» som presterte meget sterkt i helgen. Maren løp en fantastisk 200m som hun vant på ny pers, 26.96. Dette er 1010 poeng på Tyrving-tabellen, det er under kravet for deltagelse i JR NM (19 år!) Maren er nettopp fylt 14 år. Hun løp også en sterk 60m på lørdag, der ble det tredjeplass på 8.42

Sigrid forbedret persen sin på 60m med 35 hundredeler. Hun hadde 8.63 som pers før hun ankom stevnet, og løp først inn til 8.31 i forsøket, og forbedret den til 8.28 i finalen, det holdt til en sterk 4.plass. Hun løp også sterkt på 200m, heatseir på 27.18.

Andreas knallet til med seier og pers på 600m etter en avslutning som ingen var i nærheten av å følge. Tiden ble 1.37.61 Håvard løp også sterkt på 600m, 3.plass på 1.34.21. Enda mer imponerende på dagens 200m hvor han stormet inn til 25.00 som holdt til en overraskende 3. plass.

Se alle resultatene fra Bamselekene her.