Mauritz med sølv i Nordisk

Postet av Moelven IL - Friidrett den 13. Feb 2016

Mauritz gjorde et flott løp i Nordisk landskamp i Växjö, da han vant heatet sitt på tiden 47.36

Det er en meget sterk tid innendørs, han måtte imidlertid se at Dansken Nick Ekelund-Arenander fikk fire hundredeler bedre tid i første heatet.

Jeg hadde jo håpet på 46-tallet og kanskje VM kravet ( 46.70) sier Mauritz, men dette bekrefter uansett at det er et realistisk mål å jobbe mot. Mauritz løp et taktisk godt løp, da han ble presset etter en runde og det var kamp om posisjoner for å komme først inn i svingen, gav han akkurat nok gass til å lede an, da ble det for tungt å løpe forbi på sisterunden. Nå må vi bare finne stevner som har løpere som står godt til dette nivået, så skal det være mulig å ta VM kravet.