Ny hjemmeside

Postet av Moelven IL - Friidrett den 28. Mar 2020

Besøk vår nye hjemmeside på www.friidrett.moelvenil.no


0 Kommentar

Sondre med nye kreative påfunn

Postet av Moelven IL - Friidrett den 26. Mar 2020

Sondre viser at en med fantasi og enkle midler kan trene også i koronatider.


Det er fullt mulig å trene selv om vi alle blir påvirket og satt ut av korona på en eller annen måte. Når treningsstudioer, haller og friidrettsbanene er stengt, må vi tenke alternativer.   

Sondre Matias Rudi viste sist uke hvordan han ved hjelp av enkle midler laget vektstang  av kosteskaftet til mor og handleposene fra  nærbutikken. Så var han i gang med styrketrening på terrassen.

Denne uka sto motstandsløp på programmet, en litt større utfordring, men den var absolutt ikke for stor for Sondre. «Det må jo gå an å lage en «motstands-fallskjerm»  tenkte Sondre.

Han fant en gammel paraply og dukket ned i mors syskrin og kom opp igjen med linjal, nål og tråd, så var det bare å sette i gang.  Jeg fikk det til, men var utrolig spent før den skulle testes forteller Sondre.

Se Sondres testløp her.

Se Sondre trene styrke med varene fra nærbutikken.

 

Med belte fra pulsklokka, nål, tråd, saks og masse kreativitet er det meste mulig.

Motstands fallskjermen klar til testing.  0 Kommentar

Sterke prestasjoner i Bærum

Postet av Moelven IL - Friidrett den 9. Mar 2020Med Andreas og Sigrid i spissen ble Ungdomsmesterskapet i Bærum Idrettspark en skikkelig opptur for oss. 

Andreas slo til med gull både på 400m med 51,23 og på 800m med 1,57,32. På 800m er dette en solid forbedring av kretsrekorden for klasse 17 år. 

Sigrid fulgte opp med seier på 400m med ny pers på 57.26 og sølv på 200m på 25,15 som også er solid forbedring av persen. 

Selv om Maren måtte nøye seg med sølv på 60m bak suverene Henriette Jæger er resultatet 7,79 også en meget sterk tid.   

 

Den siste medaljen vår kom på den avsluttende stafetten, 4x200m  hvor laget besto av Sondre, Lavrants, Andreas og Håvard. 

Det var stor spenning før start, for det var ikke mange vekslingstreninger som var gjennomført. Det kunne ingen se underveis, alle løp sterke etapper, vekslingene satt godt og Håvard stormet inn til bronsemedalje på tiden 1,31,98.

 

Håvard og Johanne løp også sterke 200m på henholdsvis 22,93 og 28,30 og Håvard fikk også sterke 51,15 på 400m.

Lavrants ble stående uten resultat i stav etter tre mislykkede forsøk på åpningshøyden. 

 

Se alle resultatene her  

Se flere bilder her0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline