Moelven fornyer avtalen med Moelven IL Friidrett

Postet av Moelven IL - Friidrett den 25. Feb 2020

Sponsoransvarlig Torgeir Berg i Moelven og Dag Kåshagen i Moelven IL Friidrett fortsetter samarbeidet.


Dag Kåshagen har vært ansvarlig for sponsorer til friidrettsgruppa i Moelven IL siden tidlig på 90-tallet, og i alle år har Moelven vært med som en av våre viktigste samarbeidspartnere.

Vi er både stolte og glade for å ha med oss Moelven Industrier på laget vårt, de er hjørnesteinsbedriften ikke bare i Moelv, men i Innlandet og Østlandet.

 

Det skaper tilhørighet og forutsigbarhet for oss i klubben, noe som gjør at vi kan planlegge og gjennomføre viktige rekrutteringstiltak som barneløp i sentrum, KM terrengløp og Tour of Mjøsa/Moelven Trappeløp i Mjøstårnet (Wood hotel)

Dette fører igjen til at vi stadig har tilsig av nye medlemmer og at Moelven IL Friidrett har,  og kommer til å ha, en viktig rolle for barn og unge i Moelv og omegn. 

Sponsoransvarlig  i Moelven Torgeir Berg er glad for at deres bidrag betyr noe for rekruttering og tilvekst av barn og unge til idrettslaget. 

 


0 Kommentar

Årsmøte er avholdt.

Postet av Moelven IL - Friidrett den 12. Feb 2020

Hele styret i Moelven friidrett fortsetterFriidrettsgruppa er i støtet som aldri før.

Større aktivitet blant våre yngste enn noen gang, medaljer i alle mesterskap på bane for ungdom og senior, gode samarbeidspartnere, økonomisk ble det overskudd og vi har pæeng på bok.  

Så vi kan konkludere med at det meste er «på stell» i Moelven IL Friidrett. Det jobbes også med planer om fast dekke på bana vår, i samarbeid med fotballgruppa som ønsker kunstgress på fotballbana.

Alt dette fører til at vi får kontinuitet i styret også.  Leder Torstein Ingvaldsen, kasserer Vermund Kongssund og styremedlem Svein Amlie tok alle gjenvalg, mens nestleder Dag Kåshagen og sekretær Aina Strøm ikke var på valg. Dermed fortsetter hele styret i en ny periode. Det skal imidlertid en ungdomsrepresentant og ytterligere et styremedlem på plass. 

 

Les årsberetningen for 2019 her.


0 Kommentar

NM-sølv til Jørgen

Postet av Moelven IL - Friidrett den 2. Feb 2020

Moelven var virkelig med å sette sitt preg NM, med en stor tropp og ikke minst mange svært streke resultater.

Med 48.65 i finalen løp Jørgen inn til sølv på 400m under NM i Bærum Idrettspark.

Tiden er en forbedring med over et sekund fra tidligere bestenotering innendørs som stammet fra da Jørgen fikk sølv i NM i 2013

Carl Emil ble skjøvet ut av pallen på oppløpet, og fikk fjerdeplass på tiden 49.48

Moelven hadde faktisk fire løpere i menn senior på 400m og Håvard var veldig nære å sikre at vi fikk halve finalefeltet fra Moelv, da han løp inn til 50.14 i forsøksheatet, kun fem hundredeler fra finale og en forbedring av persen med ni hundredeler. Rett bak der fulgte Andreas på 50.92 og for første gang under 51 sekunder. 

På samme distanse i dameklassen løp Sigrid på 58.79 en forbedring med nesten to sekunder på innepersen.

Maren perset med fire hundredeler i semifinalen på 60m til 7.68 og kvalifiserte seg til finalen. Her løp hun nesten like fort, det ble sterke 7.69 og sjette plass.  

Lavrants perset også solid på 60m fra 7.52 til 7.40 og Paul-Louis fikk 7.63

I stav fikk Tiril femteplass med resultatet 3.36

Anisa perset på sin 60m til 14.06 og det samme gjorde Skjalg til 9.82 fra forrige pers på 10.24


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline