Tiril vant gull i JR NM

Postet av Moelven IL - Friidrett den 26. Aug 2019

Tiril vant gull i JR NM

Da var årets junior-NM i Sigdal over, og her er en liten oppsummering etter helga: Deltakere fra Moelv var NM-debutant Andreas Grimerud (800-meter og stafett), Maren Bakke Amundsen (100 m), Håvard Bentdal Ingvaldsen(400m og stafett), Magnus Bentdal (200 m og stafett), Lavrants Kongssund(stav og stafett) og Tiril Malm Sunde (stav). Av medaljer ble det gull i stav til Tiril med resultatet 3.50 som er tangering av persen, men det var også flere gode enkeltprestasjoner. Tangering av Pers på 200 på Magnus, og en knallsterk sisteetappe av Håvard på stafetten, som forøvrig var en morsom avslutning på en fin idrettshelg. Det er også fint å se at flere av utøverne begynner å bli stabile på gode resultater, og det blir spennende i UM om snaue to uker. Da skal de konkurrere i sine respektive aldersklasser.


Magnus med tangering av pers på 200m, 22.850 Kommentar

Vi er klare for Tour of Mjøsa

Postet av Moelven IL - Friidrett den 12. Aug 2019

Vermund Kongssund, Torstein Ingvaldsen, Geir Andre’ Holum-Jakobsen og Dag Kåshagen ønsker velkommen til Tour of Mjøsa.


Endelig er det klart for et  etappeløp for løpere.  Og startskuddet går på hjemmebane i Moelv.

Det er i skrivende stund 134 påmeldte og det er fortsatt mulig å melde seg på. 

Vi håper også mange blir med i vårt eget løp som har påmeldingsfrist helt frem til to timer før startskuddet går, det vil si kl 08.00 på lørdagsmorgen. 

Det er klasser fra 11 år alle er velkommen til å delta. Premieutdeling og ledertrøyer i sentrum kl 11.30 Det er også uttrekkspremier.

 

Det er også mulig å melde seg på til hele «touren» frem til fredag kl 15.00

Se løypekart, deltagerinfo og for påmelding www.tourofmjosa.com 


0 Kommentar

Et fantastisk NM for Moelven

Postet av Moelven IL - Friidrett den 5. Aug 2019

GULLGUTTER 

Et uforglemmelig NM på «hjemmebane» i Hamar. Moelven har vist at vi er en toppklubb, selv når etablerte Mauritz og Carl Emil er skadet og ute av form, så er vi med og setter vårt preg på mesterskapet.

Nye fremadstormende utøvere viser seg frem, vi vinner to medaljer og er i flere finaler.  Jørgen blir vår beste utøver med sølv på 400m og avgjør stafetten til vår fordel på siste etappe, hvor vi altså vinner vårt tredje NM gull i hoved mesterskapet. De to første kom i 2014 ved Carl Emil og Lene.

Maren løp 100m forsøk på 12.33 og semifinale på 12.31. På den doble distansen ble det 25.77 i forsøket og 25.12 i semifinalen og med det kvalifiserte seg til søndagens finale.

Her ble det 25.15 i 0.4 motvind og en sterk syvende plass.

Tiril hoppet 3.40 i stav og fikk en flott femteplass. Lavrants debuterte i senior NM, det endte med 3.90 og niendeplass i det sterke selskapet.  

Håvard perset i forsøket på 400m til 50.60, førstemann som ikke gikk til finale, men veldig nære.

Sigrid debuterte også i senior NM utendørs, og med 58.36 på 400m kvalifiserte også hun seg til lørdagens finale. I finalen fulgte hun trenerens råd og åpnet det remmer og tøy kunne holde. Dermed ble det tungt på slutten og med sluttiden 59.34 ble det en niende plass. Med et perseløp ville det holdt til bronsemedalje.

Jørgen perset i forsøket på 400m til 48.25 og i finalen var det bare Karsten Warholm som var sterkere. Det ble 47.75 i finalen og sølvmedalje med nesten to sekunders klaring.

Så på mesterskapets siste øvelse 1000m stafett, setter vi kronen på verket. Vi er godt med fra start, hvor Magnus gjør en glimrende førsteetappe, og også vekslingen sitter godt. Carl Emil er meget rutinert på stafetter på dette nivået, og gjør en glimrende jobb på andre etappe, super veksling med Mauritz som også har enorm rutine og sørger for at vi henger godt med ved siste veksling, omtrent 20m etter ledende Skjalg, og i ryggen på Tyrving. Jørgen stormer forbi Tyrving med det samme, men ved passering 200m melder speaker Jo Nesse at gullet går til Skjalg. Men han må umiddelbart innse at det var litt tidlig, da Jørgen i siste del av svingen stormer forbi og får følge av Tyrving som har fått opp dampen. Jørgen holder unna, og blir kneppet på 46.5 på siste etappe og sikrer Moelven GULLET.    

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline